Un român din Italia s-a înecat în piscină în ziua de „Ferragosto”. S-a întâmplat sub ochii soției sale

Ziua de 15 august, numită de italieni „Ferragosto”, este cea mai importantă sărbătoare a verii, dedicată relaxării, odihnei și distracțiilor pe care sezonul estival le pune cu dărnicie la dispoziție. O zi care s-a transformat însă într-o adevărată tragedie pentru o familie de români din Frascati, zona Castelli Romani, de la porțile Romei, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a înecat în piscina casei. Împreună cu el era soția care a chemat imediat salvarea, relatează La Repubblica.

S-a întâmplat duminică după-amiază, în via delle Cisternole. Ca urmare a unui apel telefonic la 118, o ambulanță s-a deplasat la domiciliul românilor noștri.

Odată ajuns la fața locului, personalul sanitar a găsit corpul bărbatului român întins, pe marginea piscinei. Orice încercare de a-l readuce la viață a fost inutilă.

Soția lui a declarat carabinierilor că ar fi intrat în piscină să facă baie și brusc a început să se simtă rău. Și-ar fi pierdut cunoștința și s-ar fi înecat înainte ca soția să-l poată ajuta în vreun fel.

Reconstituirea a fost confirmată de personalul medical care a intervenit la adresa respectivă. Cu toate acestea, la dispoziția procurorului de serviciu, cadavrul a fost dus la Spitalul Tor Vergata, din Roma, în vederea efectuării autopsiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI