Român erou în Italia, a salvat de la înec o fetiță de 10 ani. Tatăl copilei a fost luat de ape

Un bărbat român a reușit sâmbătă, 20 iunie, la Cornate D’Adda (Lombardia), să salveze de la înec o fetiță în vârstă de 10 ani din apele râului Adda. Tatăl fetiței, care s-a aruncat pentru a-și salva copila, a fost luat de ape și până în acest moment nu a fost găsit, scrie Corriere della Sera.

Bărbatul italian are 48 de ani și este dat dispărut în apele râului Adda unde s-a scufundat pentru a-și salva fetița. Aceasta intrase în apă cu câteva momente înainte, iar tatăl său a văzut la un moment dat că se afla în dificultate. I-a sărit imediat în ajutor, dar bărbatul a fost luat de apele râului și nu a reușit să ajungă la fetiță. Fiind de față la întreaga scenă, un cetățean român care era la pescuit în zonă, nu a stat pe gânduri și s-a aruncat în apele râului salvând copila de 10 ani.

La fața locului s-au prezentat carabinierii, pompierii și echipele scafandrilor care au început imediat căutările, dar până în seară târziu, cât lumina zilei le-a permis, nu l-au găsit pe bărbatul italian. Cercetările au fost reluate în această dimineață.