Român din Italia sechestrat într-o mașină de trei italieni. Infractorii voiau să-l jefuiască

Trei infractori italieni au fost puși sub arest de carabinierii din Rionero in Vulture (provincia Potenza), acuzați fiind că au sechestrat în mașina lor un cetățean român cu intenția de a-l jefui de bani și bijuterii.

Potrivit ziarului italian La Gazzetta del Mezzogiorno, în data de 14 iunie 2020 trei italieni l-au obligat pe un bărbat român să coboare din mașina în care se afla cu prietenii săi și să urce în autovehiculul cu care circulau ei. Odată intrați acolo, aceștia l-au lovit pe conaționalul nostru la nivelul feței și au încercat să-l jefuiască de bijuterii și bani. Victima a reușit, însă, să scape de ei și a fugit, denunțând apoi faptele la carabinieri.

În urma unei anchete efectuate de militari, sub coordonarea Direcției Antimafia din Potenza, cei trei agresori au fost identificați ca fiind Simone Carelli, Donato Barbetta e Antonio Silvano. Anchetatorii au constatat, de asemenea, că înainte de a-l sechestra pe bărbatul român, cei trei indivizi l-au agresat și pe șoferul mașinii în care se afla victima, încercând să-l constrângă să le dea bani.

Cei trei infractori au fost puși sub arest în cursul zilelor trecute cu acuzația de sechestru de persoană și tentativă de jaf.