Un român din Italia și-a bătut mama în vârstă de 83 de ani și a amenințat-o cu moartea pentru că refuza să-i dea bani

Agenții de poliție din Terracina (Lazio) au arestat un cetățean român în vârstă de 51 de ani, sub acuzația de maltratare în familie, după ce și-a bătut mama în vârstă de 83 de ani și a amenințat că o va ucide pentru că refuza să-i dea bani, informează Latina Today.

Nu era prima dată când echipajele de poliție erau chemate să intervină la adresa respectivă, unde au constatat în trecut mobilier deteriorat și semne de agresiune. Mama bărbatului preferase însă să minimizeze, dar alerta, după acele episoade, s-a declanșat oricum odată cu sesizarea procesului verbal de infracțiune la Parchet.

În ultimul caz, cererea de intervenție a venit din partea bătrânei care, refuzând să dea curs încă unei cereri de bani a fiului ei, a fost lovită cu un obiect contondent în cap și amenințată cu moartea. Totul s-a petrecut în prezența tatălui, un pensionar care nu a putut interveni fiind imobilizat la pat de mai mulți ani.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea personalului sanitar de la 118. Pe lângă rănile de la ultima agresiune, bătrâna avea pe corp vânătăi și semne de violență de la agresiunile suferite în trecut.

Fiul său, șomer și consumator de băuturi alcoolice, a fost arestat și dus la închisoare, unde a fost pus la dispoziția autorităților judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI