Un român din Italia și-a luat viața aruncându-se de pe un pod sub ochii trecătorilor

Un cetățean român în vârstă de 48 de ani s-a aruncat în dimineața de miercuri, 2 noiembrie, de pe podul Garibaldi din Roma și a decedat în apele reci ale fluviului Tibru. Mai mulți trecători l-au văzut în timp ce s-a urcat pe balustrada podului, cu intenția vădită de a se arunca, dar nu au avut timp să-l oprească.

S-a întâmplat în cartierul Trastevere din capitala italiană, zona Insulei Tiberina, în jurul orei 9:00 dimineață, informează Roma Today.

Conaționalul nostru, fără un domiciliu fix în Italia, a fost văzut urcându-se pe balustrada podului și aruncându-șe în Tibru, principalul râu care traversează Roma. Numeroși trecători se aflau pe pod la acea oră și mulți dintre ei au sunat imediat la 112. „Veniți repede, un bărbat s-a aruncat în râu”, a fost apelul primit la numărul unic pentru urgențe.

La fața locului au intervenit apoi pompierii scafandri și polițiștii locali, cu ajutorul poliției fluviale. Târât de curent, trupul bărbatului a fost recuperat de salvatori la Ponte Fabricio. Adus la mal, s-a încercat o resuscitare, dar nu mai era nimic de făcut, cadrele medicale de la 118 l-au declarat decedat.

Nu se cunosc motivele acestui gest dramatic, românul nu a lăsat niciun bilet sau mesaj de adio.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cercetările în acest caz continuă și au fost încredințate polițiștilor de la Centro I al Poliției Locale din Roma.

Distribuie acest articol