Un român din Italia a strigat „Mă omor” și a sărit pe linia de tren. Salvat de polițiști înainte să se întâmple o tragedie

Sosit în Italia la numai 5 ani, dar în vârstă de 25 de ani în prezent, un tânăr român a ajuns să trăiască singur pe străzi și fără nicio speranță pentru un viitor mai bun.

Simțind că a ajuns la capătul puterilor, bărbatul a încercat să se sinucidă miercuri, 15 martie 2023, aruncându-se pe linia de tren din gara Chivasso, o localitate din provincia Torino, în Piemonte.

- Continuarea după publicitate -

„Nu am nimic, mă omor!”, a strigat disperat conaționalul nostru înainte de a sări de pe peron pe linia ferată, relatează ziarul La Voce.

Agenții de la Polfer, poliția feroviară din Italia, l-au văzut inițial pe tânărul de 25 de ani șezând pe marginea peronului și au intuit imediat că are intenții sinucigașe.

Polițiștii s-au apropiat de bărbat așadar și au încercat să-l convingă să renunțe la gestul său extrem, dar el nu a vrut să audă și a coborât pe calea ferată, fugind de forțele de ordine.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românul nostru le-a spus oamenilor legii că vrea să se sinucidă pentru că nu are un loc e muncă, nu are bani și nici familie în Italia.

Din fericire, cei doi agenți de poliție au reușit să-l ajungă din urmă în scurt timp și l-au readus pe peron înainte să sosească vreun tren și să provoace o tragedie.

Ulterior, polițiștii l-au dus la secția de Poliție, unde au reușit să-l calmeze, apoi l-au dus la secția Urgențe a spitalului din Chivasso de unde a fost externat în scurt timp de medici.

În prezent, nu se știe unde se află, iar polițiștii cred că ar putea încerca din nou să-și pună capăt zilelor.