Român din Italia ucis de un conațional din motive banale

Tragedia s-a petrecut vineri, 2 octombrie 2020, într-o mică localitate din provincia Verona, Pastrengo, unde un bărbat român a fost ucis de un conațional în urma unor certuri aprinse care, în cele din urmă, au degenerat în violență.

Din primele informații făcute publice de carabinieri reiese că totul s-a întâmplat în jurul orei 18:00 din seara zilei de ieri, într-o casă situată pe via Ronchi, informează Verona Sera. În urma unor discuții în contradictoriu, începute din motive banale, unul dintre cei doi bărbați, un cetățean român în vârstă de 64 de ani și cu inițialele numelui C.E., a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt bărbat, de naționalitate română și el, dar în vârstă de 44 de ani și cu inițialele numelui C.N.

În urma rănii suferite, victima a decedat pe loc, iar personalul medical solicitat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Carabinierii, interveniții și ei la locul tragediei, l-au prins pe bărbatul de 64 de ani undeva în apropierea locuinței unde a avut loc crima și l-au pus sub arest.

Carabinierii interveniți la fața locului. Foto: L’Arena

Ancheta continuă și investigatorii vor reveni cu mai multe detalii în următoarele zile. Se presupune că ambii bărbați români, care lucrau ca muncitori agricoli în zonă, se aflau sub influența alcoolului.

Distribuie acest articol