Un român din UK a câștigat un apartament de 300.000 de sterline la tombolă. „Nu-mi vine să cred!”

George, un român în vârstă de 31 de ani, este fericitul proprietar al unui apartament de lux în valoare de 300.000 de lire sterline situat în orașul englez Grays din comitatul Essex (East), câștigat la ultima tombolă organizată de compania Tramway Path care organizează astfel de concursuri în Marea Britanie. Conaționalului nostru tocmai i se refuzase un credit ipotecar., precizează Mirror.

George, soția sa Violeta și fiul lor, micuțul Adam, au văzut cum visul lor se transformă în realitate. Norocosul George a dezvăluit presei britanice despre bucuria imensă de a câștiga un apartament de lux pentru familia sa, participând la o tombolă care a vândut bilete în valoare de 2 lire sterline bucata, după ce în ultima perioadă s-a străduit să obțină un credit ipotecar.

De meserie electrician, George a riscat și a câștigat. El a participat cu mai multe bilete cumpărate la competiția organizată de Tramway Path, care a promis câștigătorului o casă fără ipotecă. Victoria a fost un șoc imens pentru George, care și-a petrecut în Marea Britanie peste zece ani ani locuind cu chirie.

Culmea a fost faptul că cererea sa de a obține credit ipotecar fusese respinsă chiar în ziua în care a cumpărat primele bilete la tombolă. Inițial, George a cumpărat bilete în valoare de 200 de lire sterline, însă, după ce a văzut că i-a fost refuzat creditul ipotecar pentru o nouă casă, electricianul a riscat și a cumpărat alte 200 de bilete pentru a-și mări șansele de reușită, ceea ce s-a și întâmplat.

„Sincer nu-mi vine să cred, eu nu am câștigat niciodată nimic”, a mărturisit George, care tocmai s-a mutat în noua sa casă. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Stăm în chirie de 11 ani, iar acum, eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, a adăugat fericitul câștigător.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dintre miile de participanți, George și-a însușit noua construcție elegantă, care vine complet mobilată și finisată cu decoruri moderne. Apartamentul are un interior elegant, dotat cu electrocasnice moderne.

Cu o plasmă uriașă montată pe perete, George poate acum să stea întins pe spate și să se relaxeze după orele de muncă într-un loc confortabil, pe care familia sa îl poate numi, în sfârșit, propriu. Apartamentul are un balcon spațios care oferă vederi spectaculoase ale zonei.

Imobilul este dotat cu o cadă uriașă, cabină de duș, pat dublu și un spațiu generos pentru depozitare, George și familia lui vor economisi mii de lire sterline, deoarece nu vor trebui să cumpere niciun fel de mobilier, iar rata creditului ipotecar va rămâne doar un vis urât.

Video AICI.

Daniel Twenefour împreună cu frații săi Jason și Will sunt fondatorii companiei Tramway Path și de la înființarea firmei până în prezent au oferit opt ​​proprietăți.

Schema tombolei a început în anul 2020 și de atunci au ajutat visele multor britanici să se materializeze.

„Proprietățile pe care le dăm sunt finanțate prin biletele de tombolă”, a precizat Daniel. „De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea.

De asemenea, trebuie să vindem bilete suplimentare pentru a ne acoperi costurile de desfășurare a unui concurs. Inițial, m-am hotărât să-mi vând propria proprietate în timpul pandemiei, deoarece mă mutasem deja, dar plăteam două credite ipotecare. După prima competiție am fost inundat de mesaje și e-mailuri de la oameni care mi-au cerut să o fac din nou, deoarece îi va ajuta pe oameni să urce pe scara proprietății”.

Compania Tramway Path a lansat recent o nouă tombolă care oferă o casă cu patru dormitoare în localitatea Medway din comitatul Kent, care se încheie pe 5 noiembrie. Mult succes participanților!