Român dispărut în Italia, căutat cu câinii și cu elicopterul. Cine l-a văzut este rugat să se adreseze autorităților

Un bărbat român în vârstă de 40 de ani a dispărut în Italia, la Barberino di Mugello (Toscana), în urmă cu câteva zile. Autoritățile italiene locale au organizat căutări în zona de reședință a bărbatului, dar se pare că acesta nu a fost găsit încă.

Pompierii comandamentului Florența, detașamentul Borgo San Lorenzo, împreună cu cei de la UCL (Unitatea de comandă locală) și cu alte unități specializate au intervenit pentru a-l căuta pe bărbatul român. Elicopterul „Dragon” al Brigăzii de Pompieri a fost, de asemenea, alertat, iar la căutări au participat și câini instruiți pentru asemenea situații. San Gavino a fost localitatea unde s-au concentrat căutările, dar până la acest moment nu sunt vești că bărbatul ar fi fost găsit.

Publicația Ok Mugello a pus la dispoziție fotografii cu românul dispărut, dar căruia nu i s-a făcut public numele: „Datorită unor persoane apropiate familiei, suntem în măsură să publicăm imagini cu fotografia bărbatului de 40 de ani, de origine română, dispărut în ultimele zile de la San Gavino (Montecarelli, Barberino di Mugello). Le publicăm și vă rugăm să le distribuiți, în speranța că vom putea fi de ajutor la găsirea celui dispărut”, este apelul jurnaliștilor de la sursa citată.

Bărbat român dispărut la Barberino di Mugello (Toscana). Foto: OK Mugello

Cine l-a văzut și poate da relații despre acest bărbat, este rugat să se adreseze poliției sau carabinierilor.

@rotalianul