Român dispărut în Italia de șase luni. Cornel a ieșit din casă și nu s-a mai întors

Un român în vârstă de 57 de ani este dat dispărut în Italia de mai bine de șase luni. Roman Corneliu Romică locuia împreună cu familia la Guidonia-Montecelio, lângă Roma, iar pe data de 4 martie 2022 a ieșit din casă și nu a mai revenit. Între timp, toate încercările rudelor de a-l găsi au fost inutile.

Cornel Roman este originar din satul Pârâu Negru, comuna Mihăileni, județul Botoșani, dar la momentul dispariției locuia la Guidonia, cu soția și cu una dintre fiicele sale. Vineri, 4 martie 2022, la primele ore ale dimineții, a plecat de acasă fără să-și anunțe soția și nu s-a mai întors la domiciliu. A luat cu el o geantă cu toate actele și un telefon mobil care este oprit din data de 8 martie, se menționează în anunțul celor de la Chi L’ha Visto.

„Fac apel la voi să mă ajutați să-mi caut tatăl. Locuiește în Guidonia Montecelio. Îl cheamă Cornel Roman, are 57 de ani, păr castaniu deschis și ochii verzi. Este român și locuiește cu mama și sora mea mai mică. Suntem disperate pentru că nimeni nu l-a mai văzut de atunci pe nicăieri. Am făcut și o plângere oficială, am sunat la toate spitalele din zonă. Dar nimic”, a transmis Alexandra Roman, la puține zile de la dispariția tatălui său.

Astăzi, după mai bine de șase luni, Cornel Roman figurează încă pe site-ul Poliției Române ca persoană dispărută și pe cel italian al emisiunii Chi L’ha Visto. Cine are informații despre el este rugat să se adreseze la cea mai apropiată unitate de carabinieri, poliție sau să sune la 112.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol