Român dispărut în Italia. De aproape un an, familia nu mai are nicio veste de la el

Un tânăr român originar din Brașov este de negăsit după ce a plecat în Italia. Muntean Bogdan, în vârstă de 34 de ani, este de negăsit de mai multe luni și se află acum pe lista persoanelor dispărute, fiind căutat de autoritățile române. Rudele au declarat că îngrijorarea cu privire la dispariția sa crește de la zi la zi.

Muntean Bogdan s-a născut la data de 26 octombrie 1988 în Brașov, dar locuia în Sibiu în momentul în care a decis să plece în Italia, mai exact în zona Napoli.

Familia acestuia nu a mai primit nicio veste de la el din luna septembrie 2022.

„Persoana căutată, Muntean Bogdan, în vârstă de 35 de ani, a plecat în Italia, în zona loc. Napoli, iar din luna septembrie a anului 2022, familia nu mai știe nimic despre el.”, scrie pe site-ul Poliției Române.

Captură de ecran 2023-07-16 111835

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit descrierii oferite de autorități, bărbatul român are o înălțime de 180 cm, o greutate între 55 și 60 kg, ochi căprui și păr brunet, scurt.

De asemenea, acesta are o constituție atletică și un ten alb, fiind recunoscut și după o cicatrice postoperatorie de aproximativ 30 cm, situată pe piept.

Îngrijorarea familiei este în creștere, pe măsură ce timpul trece fără a avea niciun indiciu despre soarta lui.

Dispariția sa bruscă și lipsa oricăror informații ulterioare au generat o stare de neîncredere și disconfort în rândul celor apropiați.

Orice informație despre locul unde s-ar putea afla Bogdan Muntean poate fi furnizată la numărul de urgență 112.

Distribuie acest articol