Român dispărut în Italia, când autocarul cu care călătorea a făcut un popas. De șase ani nu se mai știe nimic de el

Rudele unui cetățean român care a dispărut în urmă cu șase ani în zona Savona, regiunea Liguria, nu au încetat să-l caute și au făcut un nou apel public pentru a-l găsi.

Mihăiță Mocanu avea atunci 33 de ani și pe 26 octombrie 2017 călătorea la bordul unui autocar care se îndrepta spre Spania. Ar fi trebuit să ajungă la niște rude, care îi găsise un loc de muncă în agricultură, menționează Vremea Nouă.

În zona orașului Savona șoferul autocarului a oprit la o benzinărie pentru un popas. Mihăiță ar fi coborât împreună cu ceilalți pasageri și de atunci nu se mai știe nimic de el, parcă ar fi intrat în pământ!

Autocarul și-a continuat drumul spre Spania, fără Mihăiță Mocanu care a fost de negăsit.

Haina, bagajele și telefonul tânărului au rămas în autocar, iar șoferul a înștiințat rudele de dispariția pasagerului. Mama bărbatului a făcut atunci o plângere la Poliția Județeană Vaslui, iar pe site-ul cu persoane dispărute al Poliției Române se poate vedea încă anunțul cu numele și poza fiului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În toți acești ani familia nu a încetat să-l caute și speră că în cele din urmă va da de urma lui. Recent, mama și un frate au făcut un apel în cadrul emisiunii Acces Direct cu speranța că cineva poate îl va recunoaște, va auzi detaliile cazului și va ști că este căutat.

„Au trecut aproape 6 ani de atunci și nimeni nu a putut spune unde s-a putut pierde acest om de pe suprafața pământului”, au spus rudele sale plângând.

Cine l-a văzut în ultimi ani pe Mihăiță Mocanu sau are informații despre unde ar putea fi este rugat să sune la 112 sau să anunțe orice unitate a Poliției Române.

mocanu_mihaita_4