Român dispărut în Italia la o săptămână după ce a ajuns în această țară

Un bărbat român care a ajuns în Italia în urmă cu numai o săptămână a dispărut din localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno din Campania, unde locuia cu sora lui.

Potrivit site-ului stile.tv, Petre Mădălin Alexandrache are 35 de ani și a sosit în Italia la data de 19 mai 2022.

În urmă cu trei zile, mai precizează sursă citată, Petre a plecat din locuința surorii sale situată în cătunul Ponte Barizzo din Capaccio Paestum, iar de atunci nu se mai știe nimic de el.

Sora bărbatului a alertat imediat autoritățile, iar Prefectura din Salerno a activat urgent protocolul pentru astfel de cazuri și a dat startul căutărilor, mobilizând atât voluntari de la Protecția Civilă, pompierii, dar și carabinierii din Capaccio Paestum și Agropoli.

Conaționalul nostru a fost căutat în zona dispariției sale chiar și cu elicopterul, câini și drone cu camere cu termoviziune, dar fără succes.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La data dispariției, au precizat autoritățile locale, Petre Mădălin Alexandrache era îmbrăcat cu un tricou negru fără mâneci, blugi albaștri și încălțăminte marca Adidas de culoare neagră cu emblemă roșie.

Bărbatul, de asemenea, are mustață și barbă tip cioc, nu cunoaște zona, nu vorbește limba italiană și nu are la el documente de identitate.

Oricine poate oferi informații despre compatriotul nostru, ce pot ajuta la găsirea lui, este rugat să sune la numerele de telefon 112 sau 115, ce pot fi apelate din Italia.