Român dispărut în Italia: „Mă întorc în România”, dar nu se mai știe nimic de el

Dorel Văduva, un român în vârstă de 44 de ani, rezident în Loreto Aprutino, provincia Pescara, este de negăsit de patru zile, stârnind îngrijorarea profundă a familiei și prietenilor săi.

Ultima dată a fost văzut pe 31 ianuarie, iar de când mama sa a încercat să-l contacteze seara, în jurul orei 19:00, și nu a primit răspuns, telefonul său rezultă închis, fie descărcat, fie oprit.

Dorel, descris ca având o înălțime de 1,82 m și îmbrăcat sportiv, pare să fi dispărut fără urmă, plecând cu mașina sa, un Audi A3 cu numărul de înmatriculare EA388KR, informează Il Messaggero.

Captură de ecran 2024-02-04 102149
Dorel Văduva, 44 de ani, dispărut în Italia, zona Pescara. cine are informații este rugat să sune la 112

Familia a alertat imediat autoritățile după dispariție, mama românului a contactat carabinierii locali și fratele său, Marin, l-a căutat prin toate spitalele din zonă, fără a-l găsi.

Dorel duce o viață normală, este foarte atașat de mama lui și are o fată care locuiește cu fosta soție, de care este despărțit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În momentul dispariției, era îmbrăcat cu jeans, o geacă sportivă închisă la culoare și adidași, de asemenea, închiși la culoare.

Este angajat la Ortoplan din Loreto Aprutino, unde este foarte apreciat, și locuiește într-un apartament închiriat în Passo Cordone.

Recent, și-a exprimat dorința de a se întoarce în România pentru a lucra cu un văr care deține o afacere de succes în domeniul reciclării materialelor feroase.

Înainte de dispariție, își exprimase intenția de a se reîntâlni cu un prieten din Pescara pentru a-și lua rămas bun înainte de plecare, plan care acum a fost întrerupt brusc de dispariția sa misterioasă.

Autoritățile au organizat căutări extinse, inclusiv cu ajutorul unui elicopter care a survolat nu doar zona localității Loreto Aprutino, dar și zonele înconjurătoare, până la Pescara, unde Dorel Văduva a locuit anterior și unde încă are amici, inclusiv în comunitatea română din Montesilvano.

Oricine are informații este încurajat să contacteze imediat carabinierii.