Român dispărut în Italia, soția îl caută cu disperare: „M-am trezit deodată că nu mai era!”

O femeie română din Italia a anunțat inițial cu ajutorul rețelelor de socializare dispariția la data de 29 mai a soțului său, apoi știrea a ajuns și pe canalele de televiziune italiene, la emisiunea Chi L’ha Visto.

Iulian Ghepeș are 40 de ani și a dispărut din localitatea Monza (Lombardia). Loredana, soția românului nostru ne-a declarat: „Nici nu mi-am dat seama când a plecat, când m-am trezit nu mai era!”

Iulian Ghepeș a dispărut după ce a plecat de la domiciliul cumnatei sale, la bordul autoturismului personal, un Volkswagen Golf de culoare gri. La ora 14:00 ar fi trebuit să își însoțească soția la locul de muncă, dar nu s-a mai întors acasă.

Iulian Ghepeș, 40 de ani, dispărut în Italia la data de 29 mai 2020.

Pe profilul Facebook al soției sale se poate citi:

„Bună ziua, sunt o soție disperată, soțul meu a plecat de acasă vineri, 29 mai. Și-a lăsat telefonul mobil și de atunci nu mai știm nimic despre el. Sper să mă puteți ajuta. Mulțumesc!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Iulian Ghepeș are 1,78 înălțime, 85 kg și ochi verzi. În momentul dispariției era ușor nebărbierit, purta o cămașă albastră cu mâneci scurte, blugi și încălțăminte de culoare neagră.

Asupra sa avea portofelul și documentele de identitate. S-a îndepărtat la bordul unui autoturism Volfsvagen Golf, cu numărul de înmatriculare: CS885RX.

Cine are informații poate suna la 06.8262 sau la 0039/3453131987.

Gepostet von Loredana Ghepes am Donnerstag, 4. Juni 2020