Român dispărut în Italia, soția și copiii sunt disperați. A fugit noaptea de la spitalul în care era internat

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani, Ciobanu Costel Dănuț, originar din județul Vaslui, comuna Puiești, este dispărut în Italia din noaptea de duminică spre luni, 19 august. Dănuț era internat în spitalul din Darfo Boario Terme, de unde a plecat singur în jur de miezul nopții. Este venit de puține zile în această țară, nu cunoaște limba italiană și nu este în posesia telefonului celular.

Dănuț Ciobanu era pentru prima dată plecat de acasă, de lângă soție și cei 5 copii ai săi. Din satul în care locuiește, aflat în una dintre cele mai sărace zone ale țării, mulți români sunt plecați la muncă în străinătate. Unii dintre ei chiar în Italia, în zona Brescia din Lombardia, unde Dănuț a ajuns sâmbătă, 18 august, la o fermă agricolă, cu ajutorul unui nepot de-al său.

Odată ajuns la destinație, lui Dănuț i s-a făcut rău și a fost dus la spitalul din Darfo Boario Terme unde a fost internat. „Nu știu ce i s-a întâmplat, poate din cauza drumului, sau a stresului, a căldurii, nu știu”, ne-a spus soția sa prin telefon, „mie mi-au spus că a căzut pur și simplu din picioare, și-a pierdut cunoștința și nu mai știa unde se află și ce e cu dânsul.” Fapt este că Dănuț Ciobanu a fost internat în cursul zilei de sâmbătă, dar în cursul nopții de duminică spre luni a fugit din spital.

Nu are asupra sa telefonul celular, are cartea de identitate și doar 5 euro în buzunar. Soția sa a făcut o plângere la poliție în care a semnalat dispariția bărbatului, dar până în momentul de față nu are nicio veste despre tatăl copiilor săi.

Ciobanu Costel Dănuț are 46 de ani, aproximativ 1.75 m înălțime, ochi căprui și șchioapătă încontinuu cu piciorul stâng. Este posibil să se afle în stare confuzională, sub influența unei tulburări psihice de moment și să fi pierdut simțul realității.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cine l-a văzut sau are informații despre unde s-ar putea afla Dănuț Ciobanu, este rugat să sune la numărul de telefon 0040/748 833 287 sau să ne contacteze printr-un mesaj pe pagina Facebook, Rotalianul – Revista românului din Italia.

Ciobanu Costel Dănuț, dispărut în Italia. Cine are informații poate suna la numărul de telefon: 0040/748 833 287