VIDEO. Un român din Italia care dormea într-o mașină a fost găsit decedat. Bărbatul suferea de inimă

Un bărbat de cetățenie română, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort în dimineața zilei de joi, 9 decembrie, în afara mașinii în care dormea, un vehicul abandonat într-o parcare din Via dei Pescatori, în apropierea docului din Viareggio (Toscana).

În jurul orei 8:00 dimineața, o elevă care mergea la școală a văzut un bărbat căzut la pământ, în apropierea unei mașini.

- Continuarea după publicitate -

Serviciile de salvare au fost alertate imediat dar, din păcate, când au ajuns la locul incidentului n-au putut face altceva decât să confirme moartea acestuia.

Românul se numea Ștefan Aurel și a trăit o perioadă pe Via Enrico Paladini, dar în ultimul timp dormea în interiorul unui autoturism Ford Station Wagon.

Conform medicului de la serviciul 118, care a intervenit împreună cu echipajul sosit cu o ambulanță de la organizația caritabilă Misericordia din Viareggio, cauzele decesului românului sunt naturale.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se pare că bărbatul suferea de inimă, iar frigul de peste noapte i-ar fi cauzat starea de rău ce l-a făcut să iasă din mașină și care, din păcate, a dus la moartea sa.

Ulterior, trupul său neînsuflețit a fost transferat inițial la clinica Croce Verde și apoi la morga spitalului Versilia.

Mai jos, un video-reportaj despre acest caz publicat de NoiTv ReteVersilia: