Român găsit mort în Italia. Era decedat de mai multe zile

Un bărbat român în vârstă de 39 de ani a fost găsit mort pe un câmp din zona Tor Vergata (Roma), informează Corriere della Sera.

Conaționalul nostru locuia într-o centru de asistență a persoanelor fără adăpost, nu departe de locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit. Alarma a fost dată de câțiva muncitori care curățau zona verde.

Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 25 septembrie.

Câțiva muncitori responsabili cu curățarea unui teren au găsit corpul bărbatului român, într-o stare avansată de descompunere.

Carabinierii de la unitățile Tor Vergata și Casilina investighează cazul. A fost dispusă o autopsie pentru a determina cauzele decesului, deși conform unui prim examen extern efectuat de medicul legist, nu s-au identificat semne evidente de violență pe cadavru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima era găzduită într-un centru pentru persoanele fără adăpost, situat tot în zona unde a fost făcută descoperire.

După interogarea voluntarilor de la centrul respectiv, carabinierii au constatat că bărbatul plecase din centrul de primire cu câteva zile în urmă.

Nu este exclus ca românul să fi decedat după ce s-a simțit brusc rău, dar momentan toate ipotezele sunt luate în considerare.

Trupul fără viață a fost transportat la Spitalul Policlinico Tor Vergata, unde va avea loc autopsia.

Ancheta încearcă să reconstituie ce s-a întâmplat în ultimele zile din viața bărbatului, inclusiv cu ajutorul camerelor de supraveghere dintre Tor Vergata și Giardinetti, pe via Casilina.