Român găsit mort în Italia pe marginea unei șosele

Un cetățean român în vârstă de 58 de ani a fost găsit mort pe marginea șoselei „Nettunense” din Ariccia (Lazio), în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 mai, informează Fanpage.

Identitatea persoanei decedate nu a fost încă dezvăluită, se știe doar că este vorba de un bărbat de 58 de ani de origine română, probabil un om fără adăpost. Cadavrul a fost amplasat pe marginea drumului, la kilometrul 6 + 500, în porțiunea care leagă Castelli Romani de coasta de sud a provinciei Roma.

Un șofer a sunat la 112 după ce a observat, în jurul orei 3.00 noaptea, silueta a ceea ce părea a fi trupul unei persoane fără viață.

Cadrele medicale de la 118 au sosit la fața locului cu o ambulanță, dar orice încercare de a-l resuscita pentru a-i salva viața s-a dovedit, din păcate, zadarnică.

Polițiștii locali și cei de la Criminalistică au efectuat constatările obișnuite în astfel de cazuri și cercetările necesare pentru a reconstitui dinamica incidentului. Din primele verificări nu au fost evidențiate semne de violență care să sugereze că bărbatul ar fi fost victima unei crime sau unui accident rutier.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit a fost transferat la morga spitalului Tor Vergata și se află la dispoziția Autorității Judiciare pentru a fi supus altor examinări. Cea mai probabilă ipoteză în acest moment este că bărbatul s-ar fi simțit rău și a suferit un infarct.