Român găsit mort în Italia pe marginea unei șosele

Un cetățean român în vârstă de 58 de ani a fost găsit mort pe marginea șoselei „Nettunense” din Ariccia (Lazio), în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 mai, informează Fanpage.

Identitatea persoanei decedate nu a fost încă dezvăluită, se știe doar că este vorba de un bărbat de 58 de ani de origine română, probabil un om fără adăpost. Cadavrul a fost amplasat pe marginea drumului, la kilometrul 6 + 500, în porțiunea care leagă Castelli Romani de coasta de sud a provinciei Roma.

Un șofer a sunat la 112 după ce a observat, în jurul orei 3.00 noaptea, silueta a ceea ce părea a fi trupul unei persoane fără viață.

Cadrele medicale de la 118 au sosit la fața locului cu o ambulanță, dar orice încercare de a-l resuscita pentru a-i salva viața s-a dovedit, din păcate, zadarnică.

Polițiștii locali și cei de la Criminalistică au efectuat constatările obișnuite în astfel de cazuri și cercetările necesare pentru a reconstitui dinamica incidentului. Din primele verificări nu au fost evidențiate semne de violență care să sugereze că bărbatul ar fi fost victima unei crime sau unui accident rutier.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la morga spitalului Tor Vergata și se află la dispoziția Autorității Judiciare pentru a fi supus altor examinări. Cea mai probabilă ipoteză în acest moment este că bărbatul s-ar fi simțit rău și a suferit un infarct.