Român găsit mort într-o școală abandonată din Italia. Ioan era un om fără adăpost

O descoperire tulburătoare a avut loc la periferia de nord a orașului italian Marsala, provincia Trapani din Sicilia, unde corpul fără viață al unui bărbat român a fost găsit într-o școală abandonată, în această dimineață de 27 mai 2023.

Clădirea era ocupată de ceva timp de migranți, relatează ziarul Trapani Oggi, care precizează că forțele de ordine și o ambulanță au intervenit la fața locului.

Victima a fost identificată ca fiind Ioan Bisca, în vârstă de 43 de ani și originar din Botoșani, România. El nu avea un domiciliu stabil în Italia și nu avea antecedente penale.

Conform primelor investigații efectuate de medicul legist, corpul nu prezenta semne de violență, ceea ce sugerează că decesul ar putea fi datorat cauzelor naturale.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la morga cimitirului din Marsala pentru ulterioare investigații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea încă neclară a declanșat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la moartea conaționalului nostru.

În acest moment, forțele de ordine continuă investigațiile, iar mai multe detalii vor fi făcute publice odată cu avansarea anchetei.