Român găsit mort într-un lac din Italia. Cadavrul recuperat de scafandri

Corpul fără viață al unui bărbat român a fost găsit astăzi, 14 ianuarie 2023, într-un lac artificial din localitatea italiană Savigliano, aflată în provincia Cuneo din Piemonte.

Conaționalul nostru era angajatul unui restaurant de pe malul lacului. Conform anchetatorilor, el a căzut în apă în urma unei alunecări, relatează publicația locală Cuneo Dice.

Lacul în care s-a petrecut tragedia. Sursă foto: lastampa.it

Potrivit surselor locale, intervenția pompierilor din localitățile Saluzzo și Savigliano, cu o echipă de scafandri sosită de la Torino, a început în jurul orei 13:00 de astăzi.

Echipele de salvare au fost chemate după ce o persoană a văzut cadavrul românului în apa lacului „La Sirenetta”, pe malul căruia este situat un restaurant cu același nume.

Restaurantul la care conaționalul nostru era angajat. Foto: cuneodice.it

Odată scos la mal, bărbatul înecat a fost identificat de oamenii legii ca fiind C.U., de cetățenie română și în vârstă de 43 de ani, angajat al localului menționat mai sus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al compatriotului nostru a fost transportat apoi la morga spitalului „Santissima Annunziata” din Savigliano, mai precizează presa locală.