Român găsit mort într-un lac din Italia. Cadavrul recuperat de scafandri

Corpul fără viață al unui bărbat român a fost găsit astăzi, 14 ianuarie 2023, într-un lac artificial din localitatea italiană Savigliano, aflată în provincia Cuneo din Piemonte.

Conaționalul nostru era angajatul unui restaurant de pe malul lacului. Conform anchetatorilor, el a căzut în apă în urma unei alunecări, relatează publicația locală Cuneo Dice.

Lacul în care s-a petrecut tragedia. Sursă foto: lastampa.it

Potrivit surselor locale, intervenția pompierilor din localitățile Saluzzo și Savigliano, cu o echipă de scafandri sosită de la Torino, a început în jurul orei 13:00 de astăzi.

Echipele de salvare au fost chemate după ce o persoană a văzut cadavrul românului în apa lacului „La Sirenetta”, pe malul căruia este situat un restaurant cu același nume.

Restaurantul la care conaționalul nostru era angajat. Foto: cuneodice.it

Odată scos la mal, bărbatul înecat a fost identificat de oamenii legii ca fiind C.U., de cetățenie română și în vârstă de 43 de ani, angajat al localului menționat mai sus.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al compatriotului nostru a fost transportat apoi la morga spitalului „Santissima Annunziata” din Savigliano, mai precizează presa locală.