Român găsit mort pe un câmp în Italia. Era dezbrăcat și avea un cearceaf pe el

Cadavrul unui bărbat român a fost găsit pe un câmp din zona Casal Monastero, în capitala Italiei, în cursul după-amiezii de vineri, 5 martie 2021. Primele investigații arată că bărbatul ar fi suferit un accident care i-a provocat decesul, dar misterul acestei tragedii constă în faptul că era dezbrăcat și avea doar un cearceaf pe el, scrie ziarul Corriere della Sera.

Era circa ora 16:00 de ieri când câteva persoane au sunat la 112 și au alertat forțele de ordine în legătură cu prezența unui corp neînsuflețit pe un câmp de lângă via Castrocielo. La fața locului au ajuns în scurt timp agenții comisariatului San Basilio care au dat startul unei anchete.

Poliția Științifică la locul tragediei. Foto: Barsoum/Lapresse

Investigațiile inițiale au scos la iveală faptul că bărbatul avea o rană în partea de jos a abdomenului și care este posibil să fi fost cauzată de o ramură, în urma unei căzături dintr-un copac. Rana respectivă ar fi provocat la rândul ei o hemoragie internă care, în scurt timp, a dus la moartea bărbatului.

Anchetatorii spun, de asemenea, că nu au găsit semne evidente de violență. Cu toate acestea, doar autopsia medicului legist va defini cu exactitate dinamica tragediei și cauza decesului.

Polițiștii au identificat victima ca fiind Ion T., un cetățean român în vârstă de 65 de ani și rezident în Roma, care ar fi plecat de acasă cu câteva ore înainte de deces. Polițiștii au stat de vorbă cu membrii familiei sale și cu câțiva cunoscuți de-ai săi pentru a reconstitui ultimele ore din viața acestuia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI