Român găsit spânzurat în locuința sa din Italia. Se plângea de ceva timp că suferă de o boală

Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 17 iunie 2022, într-o locuință din localitatea italiană Apecchio, în provincia Pesaro e Urbino din Marche, unde locuiau doi cetățeni români care lucrau la pădure.

Potrivit site-ului youtvrs.it, unul dintre cei doi români, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit fără viață de colegul său de casă și, totodată, de lucru după ce acesta din urmă a observat că nu s-a prezentat la locul de muncă.

Când s-a întors acasă pentru a verifica ce s-a întâmplat cu colegul său, celălalt român l-a găsit spânzurat de o grindă din locuință.

Deși colegul victimei a solicitat imediat o ambulanță la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața românului care a decis să-și pună capăt zilelor.

Carabinierii din Apecchio au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit compatriotul nostru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Întreaga comunitate din localitate a rămas șocată la aflarea acestei vești deoarece românul de 40 de ani era foarte cunoscut și respectat de toți. 

Conform celor relatate de localnici, bărbatul se plângea de ceva timp că suferea de o boală, a mai precizat sursa citată.

@rotalianul