Un român îmbrăcat în preot ortodox a fost prins în Italia furând dintr-un supermarket

Un cetățean român în vârstă de 44 de ani, îmbrăcat în haine de preot ortodox, a fost prins că a furat în repetate rânduri mărfuri de mică valoare dintr-un supermarket A&O din Maniago, localitate în regiunea Friuli-Venezia Giulia, scrie Il Gazzettino. Ultima dată bărbatul „a uitat” să plătească niște cutii cu integratoare alimentare, dar camerele de supraveghere ale magazinului l-au surprins și în alte rânduri cu mărfuri pe care le ascundea în costumul de preot.

„Preocuparea noastră – a spus directorul supermarket-ului, care a depus o plângere la carabinieri – e că acest bărbat nu este într-adevăr preot și că, pe lângă furt, ar mai putea comite și alte infracțiuni.” Teama directorului era că, profitând de sutana despre care se credea că era o deghizare, putea opri trecătorii cerându-le bani pentru o cauză inventată. În schimb, tradiționalul costum negru aparținea chiar bărbatului, care se pare că ar fi un adevărat preot, venit ca oaspete de câteva săptămâni la niște rude.

- Continuarea articolului după publicitate -

Marți, 20 aprilie, în timp ce a trecut prin dreptul caselor de marcat alarma a sunat și preotul a fost oprit de personalul magazinului care între timp anunțase și carabinierii. În buzunare i-au fost găsite cutiile cu integratoare alimentare pe care s-a arătat imediat dispus să le plătească. Directorul magazinului a depus totuși o plângere la carabinieri, deoarece preotul nu era la primul episod de acest fel. Imaginile de pe camerele de luat vederi confirmă acest aspect, iar protagonistul furtului nu a făcut nimic pentru a se sustrage responsabilităților sale.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos