Român împușcat de un italian care l-a așteptat în fața casei. Victima este în comă indusă

Un român în vârstă de 43 de ani a fost victima unei tentative de omor după ce în seara de joi, 31 martie, a fost așteptat în fața casei sale din Limbadi, provincia Vibo Valentia (Calabria) și împușcat de un pensionar italian în vârstă de 67 de ani. Conaționalul nostru se află la spital, în comă indusă medicamentos (farmacologică), informează Corriere della Calabria.

Pensionarul avea o armă deținută ilegal. El l-a așteptat pe român în fața casei și l-a împușcat. Agresorul a fost urmărit și prins de carabinieri, la două ore după tentativa de omor. Militarii au confiscat arma cu care pensionarul și-a împușcat victima.

Românul este în prezent internat în comă indusă. Chiar dacă gloanțele nu au lovit organe vitale stare sa este una foarte gravă.

Între cei doi ar fi existat unele certuri, ambii locuind în același cartier. Presa italiană menționează însă că pensionarul italian ar avea probleme psihice.

Procurorul-șef Camillo Falvo, de la Parchetul din Vibo Valentia a declarat: „Din păcate, în zona Vibonese există această tendință, ca armele să fie folosite pentru a se soluționa chiar și cele mai banale dispute”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI