Român împușcat în Italia de un bărbat care l-a confundat cu agresorul soției sale

Un român în vârstă de 40 de ani a fost împușcat din greșeală după ce un alt bărbat s-a luat de o barmaniță în barul unei benzinării din Borgo Mantovano (Lombardia). Soțul femeii s-a prezentat la bar înarmat, pentru a-și răzbuna soția, dar a împușcat persoana greșită, relatează Brescia Today.

Bărbatul rănit, un român rezident în zonă, nu a avut nicio legătură cu hărțuirea.

S-a întâmplat duminică dimineață, 12 februarie, în jurul orei 06:30. Un grup de patru bărbați ar fi intrat în barul respectiv și unul dintre ei ar fi făcut câteva glume deocheate la adresa barmaniței care tocmai își terminase tura.

Furioasă, femeia a mers acasă și l-a avertizat pe soțul său de cele întâmplate. Alessandro Ronsisvalle, în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat la bar cu un pistol, hotărât să își răzbune soția.

Odată ce a identificat un individ care se potrivea cu descrierile soției sale, a tras fără să se gândească de două ori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a tras asupra bărbatului român, rănindu-l la picioare, convins că era hărțuitorul soției. Conaționalul nostru era îmbrăcată cu o salopetă de lucru identică cu cea a bărbatului care au făcut glume la adresa femeii, de aceea a fost confundat și împușcat de bărbatul italian.

Din fericire, starea bărbatului român nu este gravă. El a fost transportat la spitalul din Pieve di Coriano.

Soțul barmaniței s-a predat apoi la carabinieri recunoscându-și fapta. A fost arestat pentru vătămare corporală gravă, dar nu este exclus să fie încadrat la tentativă de omor. El va fi cercetat și pentru port ilegal de arme.

Alessandro Ronsisvalle este cunoscut de forțele de ordine italiene. El a fost arestat în 2015, când a fost acuzat că era șeful unei bande de tâlhari care au dat șapte spargeri la bănci, în valoare totală de 300.000 de euro.

Distribuie acest articol