Italia: Român împușcat în holul unui bloc. Poliția e pe urmele asasinului

Un român în vârstă de 30 de ani a fost împușcat în această dimineață de sâmbătă, 4 decembrie, la Roma, în holul unei clădiri de locuințe, informează Roma Today.

Totul s-a petrecut într-un bloc de pe via Francesco Maria Greco, între Torrevecchia și Primavalle, la periferia Romei.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o baltă de sânge, în holul de la intrarea în imobil, lângă lift. Pe podea au fost găsite trei tuburi de cartuș.

Polițiștii au fost anunțați de locatarii din bloc, în jurul orei 8:00, după ce au auzit trei împușcături. La fața locului s-a prezentat și medicul legist care a constatat decesul bărbatului român.

A fost deschisă o anchetă, dar investigatorii nu au făcut nicio declarație deocamdată. Nu este exclusă nicio ipoteză, de la traficul ilicit de substanțe interzise, până la o răzbunare din motive personale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În plus, conform constatărilor, tânărul de 30 de ani găsit mort nu locuia în blocul respectiv. Nu se cunoaște motivul pentru care se afla în imobilul de pe via Francesco Maria Greco, la o oră matinală.

A mers în vizită, căuta pe cineva sau fugea de cel care i-a luat viața căutând refugiu în clădire? Întrebări la care anchetatorii caută răspuns. Între timp, forțele de ordine sunt pe urmele asasinului.

@rotalianul