Român împușcat mortal în Italia, în fața blocului în care locuia. Executat în stil mafiot

Un cetățean român în vârstă de 33 de ani a fost împușcat mortal în seara de miercuri, 8 martie, într-un cartier de la periferia Romei. Bărbatul era pe trotuar, în fața casei în care locuia, când un om aflat pe o motocicletă a tras două focuri de armă asupra sa, informează Tag24.

S-a întâmplat în jurul orei 20:00, pe via Francesco Selmi, la numărul 9, între cartierele Casal de’ Pazzi și Rebibbia, în apropiere de Tor Cervara.

Victima se numește Mihai Ștefan Roman și locuia la câțiva pași de locul unde a fost ucis cu două focuri de armă care nu i-au mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. El a decedat înainte ca personalul sanitar de la 118 să sosească la fața locului.

Criminalul, un bărbat care se afla pe o motocicletă, a demarat în trombă și este de negăsit.

Locuitorii din zonă, panicați, au sunat la serviciile de urgență. Pe strada unde a avut loc incidentul, la nivelul în care s-a produs împușcătura, se află un magazin alimentar care era deschis la ora respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din informațiile inițiale, se pare că victima avea antecedente penale minore pentru infracțiunea furt, iar dinamica faptelor sugerează că ar putea fi o reglare de conturi.

Camerele de supraveghere ale magazinului din apropiere ar putea face lumină asupra celor întâmplate, inclusiv cele ale unei farmacii care se află la doar câțiva metri de locul împușcării.

Carabinierii au deschis o anchetă și sunt în căutarea asasinului.

Distribuie acest articol