Român în pragul morții abandonat în fața unui spital din Italia. Bărbatul avea răni grave la cap

Un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, a fost abandonat în pragul morții în fața unui spital din localitatea Rimini, provincia cu același nume din Emilia-Romagna, informează cotidianul digital Rimini Today.

Potrivit sursei citate, medicii de la spitalul „Infermi” din Rimini l-au găsit pe conaționalul nostru în fața secției Urgențe, unde a fost lăsat de niște persoane neidentificate până la această oră, care ulterior au fugit.

Românul de 39 de ani, au constatat medicii italieni, avea mai multe răni în zona capului, iar starea sa era critică, motiv pentru care au decis să-l transfere imediat la spitalul „Bufalini” din Cesena pentru a putea primi îngrijiri medicale adecvate.

Din fericire, viața sa nu mai este în pericol în acest moment, dar victima se află momentan sub influența sedativelor încă și nu poate relata carabinierilor despre cele petrecute.

Din informațiile făcute publice de anchetatori până la această oră reiese că rănile suferite de compatriotul nostru la cap sunt compatibile cu o căzătură de la înălțime sau cu o agresiune brutală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, carabinierii au preluat înregistrările camerelor video de supraveghere din jurul spitalului pentru a încerca să identifice persoanele care l-au abandonat pe românul nostru în fața spitalului, mai precizează sursa citată.