Român în scaunul cu rotile ucis în Italia. Suspectat nepotul victimei care este dat în urmărire

ACTUALIZARE 21:30, 2 IULIE 2022: 

Conform celor mai recente informații, publicate de ziarul local Caserta CE, bărbatul român găsit mort nu trăia în scaunul cu rotile, ci era sănătos.

Trupul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost găsit lângă o grămadă de gunoi în care se afla și un scaun cu rotile aruncat de alte persoane și acesta este motivul pentru care, inițial, s-a presupus că victima avea un handicap.

Nepotul lui Petru, pe care anchetatorii îl suspectează ca fiind autorul crimei, este căutat de forțele de ordine în continuare.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un cetățean român a fost găsit fără viață în localitatea italiană Capua din provincia Caserta, regiunea Campania, dramatic descoperire fiind făcută chiar de fratele său.

Corpul fără viață al lui Petru Muntean, în vârstă de 62 de ani și care era constrâns să trăiască într-un scaun cu rotile, se afla la pământ, într-o baltă de sânge și cu numeroase răni pe corpul său, informează publicația locală Caserta News.

Petru Muntean, 62 de ani, găsit mort în Italia chiar de fratele său. Foto: casertace.net

Teribila tragedie s-a petrecut în jurul orei 17:30 de vineri, 1 iulie 2022, lângă terenul sportiv de pe via Giardini din Capua, mai precizează sursa citată.

Florea Muntean, fratele victimei, deși se afla în stare de șoc după descoperirea cadavrului, a găsit puterea să solicite ajutor imediat, sunând la 112. Din nefericire, personalul medical sosit cu ambulanța la locul tragediei nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Petru.

Odată constatat decesul și circumstanțele penale în care acesta s-a petrecut, agenții de la Poliția Locală din Capua, sosiți și ei la locul crimei odată, au solicitat intervenția carabinierilor care au dat startul unei anchete pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate.

Din primele investigații și din declarațiile date carabinierilor de Florea Muntean, principalul suspect în acest caz ar fi nepotul celor doi frați, care momentan este de negăsit și este dat în urmărire de forțele de ordine.

Corpul fără viață al lui Petru Muntean a fost transportat ulterior la Institutul de Medicină Legală din Caserta pentru a fi efectuată autopsia.

Potrivit surselor locale, cei doi frați români locuiau în vestiarul terenului de sport lângă care s-a petrecut crima, acel teren fiind abandonat de mult timp.