Un român a încercat să răpească un copil în Italia. „E fiul meu, dă-mi-l!”

Un român în vârstă de 40 de ani a fost arestat la Roma după ce a încercat să răpească un copil de 4 ani, care se afla în fața unei grădinițe împreună cu mama sa. „E fiul meu, dă-mi-l!”, ar fi strigat bărbatul, dar conform cercetărilor făcute de carabinieri afirmația lui nu corespunde cu realitatea.

Momente de teamă trăite de mămică și de fiul ei, în fața unei grădinițe din cartierul EUR, relatează Il Giornale. Incidentul a avut loc luni, 6 iunie, în zona Viale dell’Umanesimo. Mai multe persoane au fost martore la întreaga scenă.

Femeia și copilul au ieșit de la grădiniță ținându-se de mână, dar abia au ieșit din curte bărbatul s-a repezit la băiat și a început să-l tragă spre el strigând că acela e copilul lui. Mama, disperată, a început să strige după ajutor și a luptat cu toate forțele pentru a-și recupera fiul din mâinile străinului. În acel moment, mai multe persoane i-au sărit în ajutor.

Cineva a sunat la carabinieri. Militarii au ajuns imediat la fața locului și în urma descrierii făcute de martori au reușit să-l localizeze pe bărbatul român în apropiere de Viale dell’Umanesimo, la mică distanță de locul tentativei de răpire.

Agresorul, fără un domiciliu fix în Italia, a fost arestat și va trebui să răspundă pentru acuzația de tentativă agravată de răpire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI