Român înșelat de un italian care l-a păcălit vânzându-i un telefon celular… inexistent!

Un tânăr de naționalitate română s-a gândit că va face o bună afacere pe internet, când a văzut o ofertă online de achiziționare a unui telefon celular Samsung S8 dar a fost înșelat de vânzătorul italian. Plata s-a făcut, dar telefonul nu a sosit niciodată la cumpărător!

Telefonul era pus la vânzare de un cetățean italian iar românul, un tânăr în vârstă de 20 de ani care locuiește în Cinisello Balsamo, a efectuat imediat un transfer de 300 de euro pentru achiziționarea telefonului Samsung S8. Nu după mult timp, conaționalul nostru avea să descopere faptul că smartphone-ul vândut la preț avantajos nu există în realitate! În zadar a așteptat ca el să îi fie trimis acasă, așa cum s-a convenit, telefonul nu a sosit. Prin urmare, a luat decizia de a face plângere la carabinieri.

Falsul vânzător și autorul înșelătoriei în urma căreia a primit cei 300 de euro, s-a dovedit a fi un rezident italian în vârstă de 26 de ani de la Civitanova Marche. A fost denunțat în stare de libertate, informează lamartesana.it.

Distribuie acest articol