Un român a intrat cu mașina pe contrasens pe o autostradă din Italia și a omorât un tânăr de 28 de ani

Stefano Sanna, în vârstă de numai 28 de ani și originar din Monteriggioni, o localitate din provincia Siena, regiunea Toscana, și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 septembrie 2022, în urma unui grav accident rutier.

Stefano Sanna, 28 de ani, mort într-un grav accident rutier provocat de un român în Italia. Foto: La Nazione

Responsabil de această tragedie, relatează ziarul Corriere della Sera, este un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, care ar fi avut o alcoolemie peste limita legală.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 01:00 din această noapte, pe autostrada Siena-Firenze, la kilometrul 2, unde un șofer român a pătruns pe contrasens și a lovit din plin un autoturism Audi.

La volanul mașinii Audi se afla tânărul italian, care și-a condus iubita acasă și se întorcea la Monteriggioni, unde părinții săi dețin o fermă de oi și sunt producători de lactate.

În urma impactului frontal dintre cele două mașini, ambii șoferi au rămas încastrați între fiarele contorsionate ale acestora, dar tânărul italian de 28 de ani și-a pierdut viața loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Intervenția pompierilor pentru a extrage victimele accidentului din mașini. Foto: La Nazione/Vigili del Fuoco

Bărbatul român, în schimb, a suferit diferite fracturi și a se află internat la spitalul din Siena. Acesta le-a spus polițiștilor că nu-și amintește nimic din cele întâmplate.

Parchetul din Siena a deschis o anchetă, iar conaționalul nostru este acuzat de omor rutier. Ambele mașini implicate în accident au fost puse sub sechestru.

Distribuie acest articol