Un român a intrat cu mașina pe contrasens pe o autostradă din Italia și a omorât un tânăr de 28 de ani

Stefano Sanna, în vârstă de numai 28 de ani și originar din Monteriggioni, o localitate din provincia Siena, regiunea Toscana, și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 septembrie 2022, în urma unui grav accident rutier.

Stefano Sanna, 28 de ani, mort într-un grav accident rutier provocat de un român în Italia. Foto: La Nazione

Responsabil de această tragedie, relatează ziarul Corriere della Sera, este un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, care ar fi avut o alcoolemie peste limita legală.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 01:00 din această noapte, pe autostrada Siena-Firenze, la kilometrul 2, unde un șofer român a pătruns pe contrasens și a lovit din plin un autoturism Audi.

La volanul mașinii Audi se afla tânărul italian, care și-a condus iubita acasă și se întorcea la Monteriggioni, unde părinții săi dețin o fermă de oi și sunt producători de lactate.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urma impactului frontal dintre cele două mașini, ambii șoferi au rămas încastrați între fiarele contorsionate ale acestora, dar tânărul italian de 28 de ani și-a pierdut viața loc.

Intervenția pompierilor pentru a extrage victimele accidentului din mașini. Foto: La Nazione/Vigili del Fuoco

Bărbatul român, în schimb, a suferit diferite fracturi și a se află internat la spitalul din Siena. Acesta le-a spus polițiștilor că nu-și amintește nimic din cele întâmplate.

Parchetul din Siena a deschis o anchetă, iar conaționalul nostru este acuzat de omor rutier. Ambele mașini implicate în accident au fost puse sub sechestru.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA