Român lăudat de italieni: „Un om cu inimă mare, a salvat zece căței de la moarte”

Un cetățean român este lăudat de jurnaliștii italieni de la Irpinia News după ce a salvat o cățea cu zece căței de la moarte. Câinii au fost aproape îngropați de vii la Forino, provincia Avellino (Campania), iar conaționalul nostru a săpat cu mâinile goale până i-a scos la suprafață.

Un gest exemplar cel al lui Marian, un român „cu inimă mare”, care locuiește și lucrează în localitatea mai sus amintită. În timp ce lucra pe un teren agricol, el a auzit din depărtare plânsul cățelușilor. Nu a stat pe gânduri și a plecat în căutarea lor. A săpat cu mâinile goale și a scos la suprafață o cățea cu zece cățeluși.

Marian i-a luat pe toți acasă la el unde deocamdată îi îngrijește cu drag, dar are nevoie de ajutor pentru că zece căței nu sunt puțini.

Se face astfel un apel la cine poate și vrea să doneze hrană pentru cățeluși sau chiar să adopte dintre ei. Persoanele interesate pot trimite un email la adresa: redazione@irpinianews.it sau un mesaj pe pagina Facebook Irpinianews.it. Un video cu Marian și cei zece cățeluși salvați de el îl puteți urmări AICI.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI