Român găsit mort pe o bancă în Italia, cu o rană în zona capului

Un bărbat român a fost găsit mort astăzi dimineață, 21 martie a.c., în apropierea bisericii San Domenico Savio din cartierul Villaggio Aldisio al orașului Gela, provincia italiană Caltanissetta (Sicilia). Din primele cercetări, conaționalul nostru nu ar fi avut un acoperiș deasupra capului și trăia pe străzi.

Conform Quotidiano di Gela, bărbatul a fost găsit de către polițiști în această dimineață pe un pat improvizat pe o bancă. Din păcate, în momentul descoperirii, românul era deja decedat, cu o rană în zona capului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de ambulanța care a venit la fața locului. A fost dispusă autopsia pentru a se stabili cauza decesului.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru aflarea adevărului în cazul morții conaționalului nostru. Din informațiile obținute de aceștia se pare că până nu de mult, în aceeași zonă mai trăia un bărbat, tot român, în compania căruia persoana decedată era văzută destul de des. În această dimineață, celălalt bărbat nu a mai fost găsit în zonă.

Distribuie acest articol