Român mort în Italia într-un accident. Câinii care îl însoțeau au încercat să-i salveze viața

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de tractor petrecut în localitatea Pavarolo din apropierea orașului Torino din Italia. Incidentul a avut loc la câteva sute de metri de casă, informează Torino Cronaca.

Unul din câinii care îl însoțeau a rămas să-l vegheze, celălalt s-a întors acasă și a dat alarma. Din păcate, reacția impresionantă a animalelor nu a reușit să-i salveze viața

Marinică Alfiri, cunoscut la Pavarolo drept „Marino”, ieșise, ca de obicei, cu tractorul pentru a ajunge la un câmp agricol unde lucra.

Din cauza terenului alunecos provocat de ploi, conaționalul nostru a pierdut controlul vehiculului, care s-a răsturnat, prăvălindu-se într-o râpă și prinzându-l sub el.

Cei doi câini ai lui Marinică îl însoțeau mereu. Unul dintre ei a rămas lângă stăpânul său, ca să-l vegheze, în timp ce celălalt s-a întors acasă, lătrând frenetic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Claudia Alfiri, soția bărbatului român, a realizat imediat că ceva nu este în regulă. Văzând agitația câinelui, a înțeles că trebuie să-l urmeze.

Împreună cu fiica sa, a alergat spre locul indicat de câine, unde a descoperit tractorul răsturnat și a dat alarma.

Echipele de urgență au intervenit rapid. Au fost mobilizate ambulanțe, echipaje de salvare aeriană și pompieri, inclusiv echipa specializată USAR (Urban Search and Rescue) pentru recuperări în condiții dificile.

Medicul sosit cu ambulanța a încercat să-l resusciteze, dar toate eforturile s-au dovedit zadarnice.

Carabinierii din Chieri au sosit la fața locului pentru a investiga circumstanțele accidentului.

Prima ipoteză sugerează că victima a pierdut controlul tractorului din cauza noroiului și a terenului alunecos provocat de ploile abundente.

Marinică Alfiri locuia de mulți ani în Pavarolo, împreună cu familia sa, într-o fermă închiriată pe via Tetti Fantini 9.

Comunitatea locală îl cunoștea bine și îl aprecia ca pe „o persoană minunată.”

Acum, întreaga comunitate se adună pentru a oferi sprijin și consolare soției și celor doi copii ai săi, profund afectați de pierderea suferită.