Român mort în Italia într-un tragic accident. „Un înger printre îngeri!”

Un tragic accident rutier s-a produs marți noapte, 12 decembrie, între localitățile Bosco Marengo și Fresonara, regiunea Piemont, soldat cu decesul unui bărbat român, în vârstă de 54 de ani.

Paulică Marian Taschina locuia în Basaluzzo împreună cu soția și fiul său și lucra ca zidar la o firmă locală.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2:30 și conaționalul nostru era singur în mașină, menționează La Stampa.

La un moment dat, a pierdut controlul autoturismului, mașina a ieșit de pe carosabil și a plonjat într-un șanț adiacent șoselei.

La locul accidentului au ajuns serviciile medicale de urgență, chemate de automobiliștii care au fost martori la incident, însă, din nefericire, pentru Marian nu mai era nimic de făcut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În prezent, nu se cunoaște motivul pentru care șoferul român a pierdut controlul mașinii dar sunt luate în considerare mai multe ipoteze: posibil să fi ațipit la volan, să se fi simțit rău sau a încercat o manevră pentru a evita un animal sălbatic ieșit brusc pe șosea.

Primarul localității Basaluzzo, Gianfranco Ludovici, a declarat depre Marian: „Deși nu era stabilit de mult timp în oraș, îl cunoșteam ca un muncitor destoinic și am avut ocazia să vorbesc cu el de câteva ori. Accidentul este un mister pentru noi, mai ales că a avut loc pe un segment de drum care nu este considerat periculos.”

Echipele de intervenție, inclusiv carabinierii, pompierii și personalul de la Securitate și Mediu, investighează cauzele exacte ale accidentului.

Autoritățile judiciare încă nu au emis aprobarea pentru organizarea funeraliilor.

- Continuarea după publicitate -

Pe Facebook, mulți oameni transmit condoleanțe familiei:

„Un înger printre îngeri! O durere imensă a lăsat în urma lui”, a scris cineva într-un comentariu.

„Nu pot să cred așa ceva! – a mai scris o persoană – Sunt șocată și sper din inimă să fie o glumă! Dumnezeu să-l odihnească în împărăția lui. Putere familiei!”

@rotalianul