Român mort în Italia la numai 42 de ani în urma unui accident cu scuterul

Un român din Italia și-a pierdut viața în cursul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, în urma unui grav accident rutier petrecut în cătunul Sasso Morelli, care aparține de localitatea Imola din provincia Bologna (Emilia-Romagna).

Potrivit publicației locale Il Nuovo Diario Messaggero, conaționalul nostru conducea un scuter pe via Sguazzaloca când, ajuns la intersecția cu via Fornace Guerrino, a pierdut controlul acestuia și a ieșit de pe carosabil.

Vehiculul pe două roți a aterizat astfel într-un canal de apă de pe marginea drumului, iar bărbatul român a suferit răni foarte grave în urma impactului cu solul.

Intervenția rapidă a paramedicilor la fața locului și tentativele de resuscitare, din păcate, nu i-au fost de ajutor victimei. Aceasta a murit la puțin timp după accident.

Carabinierii, sosiți și ei între timp la locul tragediei, l-au identificat pe bărbatul decedat ca fiind un muncitor român care locuia în Imola, în vârstă de 42 de ani și cu inițialele numelui L.D.A.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cauzele care au dus la provocarea dramaticului accident sunt încă în fază de investigare a declarat medicul legist care a fost însărcinat să execute autopsia pentru a ajuta la stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.