Român mort în Italia. Lovit de un autoturism în timp ce se afla pe marginea unei șosele cu trafic intens

Tragedie miercuri, 17 noiembrie, în jurul orei 14:00, la Castelfidardo, în provincia Ancona, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani, de naționalitate română, a murit după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce se afla pe marginea unei străzi cu trafic intens, informează Il Resto del Carlino.

Se numea Lucian Butnariuc, locuia de unul singur și lucra în construcții.

Nu se cunosc motivele pentru care conaționalul nostru se afla pe marginea șoselei provinciale, în apropierea intersecției cu via Concole, în zona Cerretano, la periferia orașului. Era departe de adresa la care locuia, dar anchetatorii presupun că bărbatul ar fi putut lucra aproape de locul accidentului.

Lucian a fost lovit de un SUV la volanul căruia se afla un cetățean chinez, în vârstă de 50 de ani.

Victima a murit la locul accidentului, rănile suferite au fost incompatibile cu viața, personalul sanitar sosit cu ambulanța de la Recanati și cel al Crucii Verzi din Castelfidardo nu au mai putut face nimic pentru bărbatul român decât să constate decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au încercat să reconstituie dinamica accidentului și să înțeleagă de ce Lucian Butnariuc se afla de unul singur pe marginea șoselei cu trafic intens, departe de locuința sa.

Asupra corpului neînsuflețit va fi efectuată autopsia.