Accident grav în Italia, un român a murit după ce mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară

Un cetățean român în vârstă de 52 de ani, care locuia la Sant’Angelo Lomellina (Lombardia), a murit duminică, 6 septembrie, pe teritoriul localității Ceretto Lomellina după ce autoturismul în care călătorea s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară, informează Il Giorno.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:00. Paul Pătru se afla la volanul mașinii sale, un Volkswagen Passat, când un impact frontal violent cu o autoutilitară Ford Transit i-a pus capăt vieții.

Autoturismul Vokswagen Passat implicat în accident. Era condus de un român. Foto: informatorevigevanese.it

La volanul autoutilitarei se afla o femeie, M.P.B., în vârstă de 34 de ani, rezidentă în Villanova d’Albenga (Savona) care a fost transportată cu elicopterul la spitalul Niguarda din Milano.

A fost necesară intervenția pompierilor, sosiți  cu două echipe, una de la Vigevano și cealaltă de la Robbio, pentru a extrage trupul bărbatului român dintre resturile mașinii sale. Personalul sanitar de la 118 a încercat în zadar să-l readucă la viață, Paul Pătru a decedat la locul accidentului în urma rănilor grave suferite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Am aflat că era rezident în Sant’Angelo Lomellina – a spus primarul Matteo Grossi – dar personal nu l-am cunoscut. Nu frecventa prea mult orașul, dimpotrivă, am înțeles că de fapt, chiar dacă era rezident permanent, în realitate era mai mult plecat din localitate.” Oricum, ultima călătorie a românului nostru a fost întreruptă în mod tragic, duminică seară, la câțiva kilometri de ceea ce era casa lui din Lomellina.