Român mort într-un spital din Italia după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada

Un român în vârstă de 32 de ani și-a pierdut viața în seara zilei de miercuri, 9 noiembrie 2022, după ce a fost grav accidentat de o mașină în timp ce traversa strada.

La volanul autoturismului se afla un cetățean italian care a fost transportat și el la spital, în stare de șoc, relatează cotidianul digital Milano Today.

Potrivit sursei citate, tragedia s-a petrecut în jurul orei 18:00 de ieri seară, pe via Emilia din localitatea Melegnano, situată în provincia Milano (Lombardia).

Conaționalul nostru s-a angajat în traversarea străzii pe jos la acea oră, dar a fost lovit în plin de un autoturism care era condus de un italian în vârstă de 53 de ani.

Martorii au sunat imediat la 118 și au solicitat o ambulanță care a intervenit în scurt timp la locul accidentului și l-a transportat la spital pe românul accidentat, starea sa fiind critică de la bun început.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, odată ajuns la spital, medicii au fost nevoiți să constate decesul compatriotului nostru, nemaiputând să facă nimic pentru a-i salva viața.

Și șoferul italian al autovehiculului care l-a lovit pe românul de 32 de ani a ajuns la spital, mai precizează sursa citată, acesta rămânând în stare de șoc după provocarea accidentului.

Agenții de la Poliția Locală din Melegnano au intervenit apoi și ei la fața locului, oprind circulația pentru a face investigațiile de rigoare și a stabili cu exactitate dinamica tragediei.

Din primele informații reiese că bărbatul român nu traversa strada pe trecerea de pietoni.