Un român mort și unul grav rănit în Italia, într-un accident de motocicletă

Un bărbat român în vârstă de 34 de ani, rezident la Viareggio (Toscana), în Italia, a decedat din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului în care a fost implicat împreună cu prietenul său, în vârstă de 41 de ani care este spitalizat, în condiții grave. Cei doi călătoreau în noaptea de 12 spre 13 august pe o motocicletă, când au fost loviți puternic de un autoturism Fiat Doblo, condus de un șofer italian.

Accidentul a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 00:30, la intersecția dintre via Vespucci și via Maroncelli din Viareggio. Petru Burtea a decedat după ce a fost transportat de urgență la secția de neurochirurgie din Livorno, rănile suferite erau prea grave pentru a i se putea salva viața, relatează luccaindiretta.it.

Conform primelor reconstituiri efectuate de carabinieri, victima călătorea la bordul unei motociclete împreună cu un prieten tot de origine română, când, la intersecția cu Via Maroncelli, a avut loc o ciocnire cu un Fiat Doblò condus de un bărbat, localnic din Viareggio.

Impactul a fost unul extrem de violent și cei doi români de pe motocicletă au fost transportați de urgență la spitalul din Versilia. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost spitalizat la terapie intensivă, în timp ce celălalt a fost transferat ulterior la secția de  neurochirurgie a spitalului din Livorno, unde, din nefericire, a decedat.

Distribuie acest articol