Un român numit de italieni „Omul cu o mie de fețe” a fost arestat. Era considerat un pericol social

Un român în vârstă de 33 de ani a fost arestat vineri, 7 ianuarie, la San Giuliano Milanese, în Lombardia, pentru deținere de documente contrafăcute, falsificare de documente și întrebuințare de acte false.

Bărbatul, cu un șir lung de pseudonime și de documente false, a reușit să scape de poliția italiană după ce anul trecut a primit un ordin de repatriere în România.

L-au numit „Omul cu o mie de fețe”, era considerat un pericol social și era supus unui ordin de repatriere care trebuia executat anul trecut, în urma mai multor infracțiuni comise pe teritoriul italian.

- Continuarea articolului după publicitate -

În schimb, cu documente false și un șir lung de pseudonime (schimbate după fiecare infracțiune comisă) bărbatul român nu numai că nu a părăsit Italia, ci a și locuit în tot acest timp în provincia Pavia, la Broni, continuând să încalce legea.

A comis mai multe furturi și tocmai după un furt dintr-o mașină parcată în Ossago, provincia Lodi, agenții i-au dat de urmă. Asupra sa au fost găsite și uneltele folosite la multe dintre spargerile pe care le-a comis.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos