Un român numit de italieni „Omul cu o mie de fețe” a fost arestat. Era considerat un pericol social

Un român în vârstă de 33 de ani a fost arestat vineri, 7 ianuarie, la San Giuliano Milanese, în Lombardia, pentru deținere de documente contrafăcute, falsificare de documente și întrebuințare de acte false.

Bărbatul, cu un șir lung de pseudonime și de documente false, a reușit să scape de poliția italiană după ce anul trecut a primit un ordin de repatriere în România.

L-au numit „Omul cu o mie de fețe”, era considerat un pericol social și era supus unui ordin de repatriere care trebuia executat anul trecut, în urma mai multor infracțiuni comise pe teritoriul italian.

În schimb, cu documente false și un șir lung de pseudonime (schimbate după fiecare infracțiune comisă) bărbatul român nu numai că nu a părăsit Italia, ci a și locuit în tot acest timp în provincia Pavia, la Broni, continuând să încalce legea.

A comis mai multe furturi și tocmai după un furt dintr-o mașină parcată în Ossago, provincia Lodi, agenții i-au dat de urmă. Asupra sa au fost găsite și uneltele folosite la multe dintre spargerile pe care le-a comis.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI