Român plecat la muncă în străinătate, dat dispărut de colegii săi. Apelul polițiștilor către populație

Un bărbat român care a plecat recent la muncă în străinătate a dispărut fără urmă la sfârșitul lunii octombrie, iar polițiștii nu reușesc nicicum să-l găsească.

Ioan B., în vârstă de 44 de ani, a ajuns în orașul german Niederzwehren în urmă cu câteva săptămâni și ultima oară a fost văzut la data de 30 octombrie 2022 în cartierul Kassel din orașul menționat mai sus.

După ce au încercat timp de două zile să intre în contact cu el fără niciun rezultat, colegii românului nostru au decis să anunțe Poliția despre dispariția lui, iar oamenii legii au deschis imediat o anchetă.

După mai bine de o săptămână de căutări însă, polițiștii din Niederzwehren nu au reușit să dea de urmele lui Ioan, motiv pentru care au emis un comunicat de presă pentru a cere ajutorul populației în acest sens.

„Ioan B. are aproximativ 1,60 metri înălțime, este foarte slab, are părul castaniu și o barbă de trei zile (la data dispariției – n.r.). Purta un hanorac alb, pantaloni de lucru de culoare închisă și pantofi negri atunci când a dispărut”, se precizează în comunicatul poliției germane.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, colegii românului dispărut spun că acesta nu vorbește germana, ci doar limba română.

„Martorii care pot oferi informații despre locul unde se află bărbatul de 44 de ani trebuie să contacteze poliția din Kassel la 0561-9100 sau orice secție de poliție”, mai scrie în comunicat.