Român prins într-un aeroport din Italia cu un pistol ascuns în bagaj

Polițiștii de frontieră de la aeroportul din Catania (Sicilia) au denunțat în cursul weekendului trecut doi pasageri în stare de libertate după ce au fost depistați cu diferite arme asupra lor.

Din cele relatate de cotidianul digital Catania Today reiese că depistarea armelor a avut loc în urma unor controale mai ample efectuate de polițiștii italieni cu ocazia sărbătorii Paștelui catolic.

Aceste verificări au dus astfel la descoperirea unui „revolver din secolul al XIX-lea” ascuns în bagajul de cală al unui tânăr pasager.

După ce au identificat proprietarul bagajului, un bărbat de naționalitate română, polițiștii de frontieră l-au denunțat pe acesta în stare de libertate pentru posesie nejustificată de arme.

În cazul unui alt pasager, în schimb, oamenii legii au găsit în posesia sa un briceag cu o lamă de 20 de centimetri lungime.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Arma a fost găsită în timpul controlului de securitate, pe care pasagerul îl efectua pentru a ajunge în sala de așteptare pentru plecări, mai precizează sursa citată.

@rotalianul