Român prins la furat în Italia, omorât de proprietarul vilei. Alți trei hoți au scăpat nevătămați

Un bărbat român în vârstă de 34 de ani, pe nume Mirel Joacă-Bine, a fost împușcat de proprietarul casei în care intrase la furat, în localitatea Santopadre, din provincia Frosinone (Lazio), în seara de luni, 25 octombrie.

Un furt care s-a încheiat cu o tragedie. În jurul orei 19.40, hoții au intrat în casa lui Sandro Fiorelli, 58 de ani, care deține o tutungerie în Piazza Guglielmo Marconi, din centrul localității Santopadre. Nu era pentru prima dată când se întâmpla, proprietarul vilei mai fusese în trecut victima unor furturi.

- Continuarea articolului după publicitate -

De această dată, când hoții i-au intrat în casă, nu a stat mult pe gânduri, a pus mâna pe armă și l-a împușcat pe unul dintre ei. El le-a spus polițiștilor că s-a speriat când l-a văzut pe acesta cu un pistol în mână și cu brațul ridicat orizontal, moment în care a tras cu pușca.

Mirel Joacă-Bine ar fi reușit să iasă afară, dar de-a lungul aleii care iese din vilă și duce la grădină a căzut la pământ. Rana i-a fost fatală.

Alți trei complici ai victimei au reușit să scape nevătămați și să fugă. Polițiștii sunt pe urmele lor. Deși îngrozit de cele întâmplate, proprietarul tutungeriei a putut da câteva detalii importante care să-i ajute pe polițiști în demersurile lor. În prezent, militarii caută să stabilească adevărul în acest caz.

Imagini de la locul tragediei, în video de mai jos. Sursa: Quotidiano Nazionale

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos