Moartea neașteptată a unui român din Italia umple inima celor dragi de durere. „Ne-a părăsit cel mai bun tată din lume”

Avea doar 43 de ani și era un tată minunat, după spusele soției sale și ale celor dragi, dar a fost nevoit să lase în urma sa multe suflete îndurerate și un fiu de numai 10 ani după ce a suferit un infarct în cursul zilei de duminică, 9 ianuarie 2022.

O durere puternică în piept, încercarea de a înțelege ce se întâmplă în timp ce își pierdea echilibrul, forțele și lupta pentru a putea rămâne mai mult timp pe pământ, lângă copilul său, Eduard.

Acestea au fost ultimele clipe din viața conaționalului nostru, Florin Marius Casangiu, originar din Craiova, dar rezident cu familia în localitatea italiană Fornacette din provincia Pisa, în regiunea Toscana.

Florin și fiul său, Eduard. Foto: Facebook

„Ne-a părăsit, în mod prematur, cel mai bun tată din lume”, a scris soția, Dana, în anunțul necrologic publicat după moartea lui Florin, conform publicației Il Tirreno.

Pe lângă soția și fiul românului nostru, au rămas extrem de îndurerați și mama sa, fratele, rudele și prietenii, care au ținut să-și ia rămas bun și ei prin intermediul aceluiași necrolog.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit sursei citate, trupul neînsuflețit al lui Florin a fost depus în această dimineață la capela publică din Fornacette, iar în jurul orei 14:00 de mâine, 11 ianuarie, va avea loc o slujbă religioasă, de rit ortodox, pentru sufletul conaționalului nostru.

Moartea tatălui român este plânsă și de Liga Suporterilor F.C. Universitatea Craiova, unde Florin Casangiu era membru.