Un român și-a rupt pașaportul pe un aeroport din străinătate în timpul unei crize de nervi

Sute de români sunt blocați pe aeroporturile din Marea Britanie, după ce mai multe zboruri spre România au fost amânate din cauza ninsorii abundente căzute în ultimele ore.

Stansted, Heathrow, Gatwick și Luton, din apropierea Londrei, sunt cele mai afectate aeroporturi, unde vremea rea a blocat la sol aproape toate aeronavele. Oamenii și-au petrecut noaptea în sălile de așteptare și au dormit pe unde au putut, pe scaune sau chiar pe jos.

După ore întregi de așteptare, nervii au cedat. Într-o înregistrare de pe aeroportul din Luton se vede un român supărat, care își rupe pașaportul în fața reprezentanților aeroportului.

Îmbrăcat într-o geacă în culorile albastru și negru și împingând un troler voluminos, a strigat la angajații aeroportului și înjură, relatează Antena 3 CNN.

Din expresiile în română amestecată cu engleză, reiese că el ar fi nemulțumit că este blocat pe aeroport.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un final, bărbatul își aruncă, demonstrativ, pașaportul pe jos după care îl ridică și îi rupe.

Ultima replică adresată de român personalului de pe Luton a fost: „Ani-lumină, mă! Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu”, îi spune el unui angajat din spatele unui pupitru.

Mai multe zboruri spre România a fost reprogramate sau anulate

Printre ele și cele spre Timișoara, care trebuia să decoleze la ora 01:55, spre Cluj-Napoca, ce aveau ca ore de plecare 02:45, respectiv 13:10, dar și alte zboruri spre Iași, Suceava și Bacău.

De asemenea, zborul de la Luton la București, care trebuia să decoleze la 21:45, duminică, 11 decembrie, a fost anulat.

 Unii călători au apelat la alte mijloace de transport. Au fost însă pasageri care nu au avut variante şi care au rămas în aeroport.

„În prezent, ne confruntăm cu anulări și întârzieri din cauza vremii din regiune”, se arată în postarea publicată pe Twitter de reprezentanții aeroportului din Luton.

Imagine de pe aeroportul Luton. Sursa foto: Metro UK

Trenurile din Marea Britanie au suferit, de asemenea, întârzieri, iar șoferii de vehicule au fost sfătuiți să acorde o atenție deosebită după mai multe accidente de autostradă.

Valul de vreme rea va dura câteva zile, au estimat meteorologii britanici, este cod galben în Scoția, Londra și vestul Angliei.

Toți pasagerii care dețin bilete de călătorie în aceste zile sunt sfătuiți să verifice starea vremii și situația zborurilor înainte de a se porni la aeroport.

Distribuie acest articol