Un român și-a tăiat gâtul în Italia după ce a pierdut o sumă de bani la jocuri de noroc. Salvat de un trecător

Dramaticul episod s-a petrecut într-o stație de tren din localitatea italiană Latina, provincia cu același nume din regiunea Lazio, unde un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a pierdut o sumă considerabilă de bani la jocuri de noroc.

Potrivit ziarului local Latina Oggi, era circa ora 23:30 din seara zilei de miercuri, 18 mai 2022, când un călător aflat în stația de tren Latina Scalo a observat diferite urme de sânge pe peron.

Carabinierii la locul unde s-a petrecut episodul dramatic. Foto: latinaoggi.it

Ulterior, martorul a observat în apropiere și un bărbat grav rănit, care pierdea sânge, și a sunat imediat la 118 pentru a solicita ajutor medical.

Paramedicii sosiți la fața locului au constatat că persoana rănită avea mai multe tăieturi în zona gâtului, provocate cu o lamă, dar niciuna dintre acestea, din fericire, nu secționase jugulara.

În ciuda faptului că a pierdut mult sânge, apelul trecătorului și intervenția rapidă a ambulanței au dus la salvarea vieții pacientului care, în această dimineață, a fost externat din spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicii au alertat carabinierii cu privire la cele întâmplate, iar aceștia au deschis o anchetă pentru a se asigura că nu a fost vorba de o agresiune asupra bărbatului, pe care l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 40 de ani.

Conaționalul nostru le-a mărturisit carabinierilor însă că a pierdut 500 de euro la jocuri de noroc, aparate de poker electronic mai exact, și a încercat să-și ia viața, cuprins fiind de disperare deoarece este și șomer.