Un român și un italian arestați pentru viol în Italia. Au profitat de o femeie bolnavă psihic

Un cetățean român în vârstă de 43 de ani, rezident la San Cesareo și un italian de 32 de ani, domiciliat în Cave (Lazio), au fost arestați luni, 8 august, de carabinierii din Palestrina, o localitate din imediata vecinătate a Romei. Cei doi, în seara zilei de 10 iulie, au ademenit o femeie bolnavă psihic și, după ce i-au dat să bea alcool, românul a violat-o sub ochii și cu acordul italianului, care nu a făcut nimic ca să o ajute.

În seara respectivă, victima, o femeie în vârstă de 37 de ani, se afla în compania italianului, când li s-a alăturat bărbatul român, relatează Il Messaggero.

Punându-se de acord între ei, bărbații au convins-o să meargă cu ei pe un teren izolat, sub un pasaj de pe via Casilina, unde au forțat-o să bea alcool, după care bărbatul român a violat-o pe o saltea abandonată, în timp ce italianul asista fără să intervină în ajutorul femeii.

După agresiunea care a avut loc, victima s-a prezentat la carabinieri și a depus o plângere.

Intervenția în timp util a Parchetului din Tivoli și a Carabinierilor Companiei din Palestrina a făcut posibilă reconstituirea tuturor fazelor violenței, documentând modul în care cei doi suspecți, în seara zilei de 10 iulie 2022, au profitat de starea psihică precară a femeii, obligând-o la acte sexuale fără consimțământ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La ordinul emis de Judecătoria Tivoli, agresorii au fost arestați.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20